AllVy Uterum AB startades 2021 och må vara ett nytt företag men med många års erfarenhet. Vi som startat upp det besitter tillsammans flerårig kunskap om branschen och produkterna vi säljer. Att vi dessutom alla har jobbat tillsammans tidigare underlättar enormt då vi redan vet hur våra kollegor tänker.

Flera års erfarenhet

Som tidigare nämndes har vi som startat upp AllVy Uterum AB flera års erfarenhet av branschen, trots att vårt bolag precis startat. Majoriteten av oss kommer senast från välkända Santex System AB som i mångas ögon sågs som ledande på marknaden på flera av sina uterumslösningar.

När Santex gick i konkurs kände vi att det var synd att låta vissa av produkterna gå i graven och där föddes idén om AllVy. Under uppstartstiden har sortimentet ökat till vad du ser idag, en bredd vi är väldigt stolta över. Här finns i stort sett allt du kan tänkas behöva när det kommer till inglasningar, uterum, uteserveringar eller Attefallsstugor. Och mer kommer det att bli under resans gång.

Bästa möjliga produkt till din utemiljö

AllVy Uterum strävar efter att ge dig som kund den bästa möjliga produkt till din utemiljö. Oavsett om det är ett uterum eller en annorlunda men praktisk uteservering. Våra inglasningar finns i flera olika varianter och utföranden för att du ska hitta den produkt som passar sig bäst. Det är ingen slump att vi säger När vanliga uterum inte räcker till, vi menar det. Detta eftersom du kan göra så många val på våra produkter. Du slipper dessutom anpassa dig till standardmått vilket gör att vi vågar sticka ut hakan och säga att vi är unika. Det kommer du också märka när du läser om våra produkter. Men framförallt, du kommer märka skillnaden den dagen du står och har produkten framför dig!

Puro

Uterum

TuttoVetro

Skjutpartier

Vikparti S40

Vikpartier

Vikparti s75

Fasadpartier

AURA Dome™

Kupoler

Takelement

Glamping

Oskura Waterproof

Pergola

Växthus Emilia 8,2 kvm

Attefall

Glasräcke

Glasräcken

Terrassmarkis

Markiser

Brafab Vallda

Möbler

Solamagic FREE+

Tillbehör