Med sitt breda sortiment av komplementbyggnader i hög standard blev Palmako det självklara valet av leverantör för vårt Attefall-sortiment.

Företaget grundades 1997 och är estniskt i bakgrunden. Sedan dess har företaget bara vuxit och är idag en av Europas ledande tillverkare inom sitt område. Tack vare sina fyra produktionsanläggningar, alla placerade i Estland, finns Palmakos produkter i mer än 30 länder världen över. Detta är egentligen inte så konstigt då företaget har gjort stora investeringar i spetsteknik för att kunna erbjuda dig träprodukter av högsta kvalitet.

Brett sortiment med hög kvalitet

Precis som vi, vill Palmako att du ska kunna njuta av din trädgård och hitta ett lugn som gör att du orkar med en hektisk vardag med allt vad det kan innebära. Att komma ut och se att allt är i ordning i friggeboden, ta ett avkopplande bad i en bastustuga eller bara köra in bilen i garaget. Tack vare ett brett sortiment med hög kvalitet på produkterna kommer du hitta en produkt för dig.

Ta en titt i deras katalog genom att klicka på bilden, hittar du något som vi inte har på hemsidan kan vi givetvis hjälpa dig att beställa hem det!

Palmako katalog 2022
Puro

Uterum

TuttoVetro

Skjutpartier

Vikparti S40

Vikpartier

Vikparti s75

Fasadpartier

AURA Dome™

Kupoler

Takelement

Glamping

Oskura Waterproof

Pergola

Växthus Emilia 8,2 kvm

Attefall

Glasräcke

Glasräcken

Terrassmarkis

Markiser

Brafab Vallda

Möbler

Solamagic FREE+

Tillbehör