Sunroom är vår leverantör av glaspartier, Oskura Waterproof och Vinterträdgård Puro.

Företaget, som i grunden är ett familjeföretag, startade 1969 i italienska Cattolica utanför teknikstaden Rimini. Sedan starten har Sunroom haft ambitionen att ha innovativa och funktionella produkter kombinerat med italiensk design. Denna drivkraft kan du tydligt se i deras produkter och materialval och det faktum att de var först ut på marknaden att erbjuda vikpartier till uterum. Deras fokus på detaljer gör att du kommer få en helt annan känsla för produkterna än konkurrenternas motsvarigheter. Exempel på detta är bland annat de dolda gångjärnen i Vikparti s40 och de motorstyrda lamellerna i Osukra Waterproof där du kan välja hur mycket sol du vill släppa igenom.  

Inga standardmått och fler valmöjligheter

Det som gör Sunroom unikt på marknaden är att de har inga standardmått. Detta innebär att dina mått är våra mått och det är produkten som anpassas efter dig, inte tvärt om. Dessutom finns det flera olika kombinationer av samma produkt vilket gör att du får fler valmöjligheter. Lägger du dessutom till de tillbehör som finns och det faktum att Sunroom har 12 olika standardkulörer får du en unik produkt producerad för dig. Eftersom det är du som ska leva och bo med produkterna måste de vara anpassade för dig!

Puro

Uterum

TuttoVetro

Skjutpartier

Vikparti S40

Vikpartier

Vikparti s75

Fasadpartier

AURA Dome™

Kupoler

Takelement

Glamping

Oskura Waterproof

Pergola

Växthus Emilia 8,2 kvm

Attefall

Glasräcke

Glasräcken

Terrassmarkis

Markiser

Brafab Vallda

Möbler

Solamagic FREE+

Tillbehör