Kundservice

Vi vill att du ska känna dig trygg med ditt köp av uterum, inglasningar eller Attefallare. Därför finns vi här för dig under varje steg i processen. Hittar du inte svar på dina frågor i vår FAQ? Kontakta oss så hjälper vi dig!

Kontakta oss
om du har frågor

Telefon: 010 – 17 33 850
Vardagar mellan 8.30 – 16.30

Vill du hellre skicka ett meddelande? Använd formuläret nedan så återkommer vi!

9 + 9 =

Vanliga frågor och svar

Varför finns inga standardmått?

Vi vill inte att du ska behöva kompromissa med måtten på din inglasning. Därför har vi valt att erbjuda ett fullständigt måttanpassat sortiment på våra glaspartier. Har du riktigt stora inglasningar som ska göras kan det finnas vissa begränsningar, men detta beror på glasets storlek och tyngd.

Vad innebär bruten köldbrygga?

Ett glasparti med bruten köldbrygga har bättre isolervärde i konstruktionen än vanliga uterumspartier. Det är möjligt tack vare att det finns en list av plast inuti aluminiumprofilen som stoppar kylan att tränga igenom.

Hur många standardkulörer erbjuder ni på Sunrooms sortiment?
På Sunroom sortimentet erbjuder vi hela 12 standardkulörer på alla profiler. Detta för att du ska kunna hitta en kulör som passar dig och ditt hus. Har du något annat önskemål gör vi vad vi kan för att hjälpa dig.
Ingår strömbrytare till Sunroom Vinterträdgård Puro?
Tyvärr ingår det ingen strömbrytare när du köper till LED-belysning när du köper Sunroom Vinterträdgård Puro. Detta är något du får köpa i en vanlig elhandel. Du kan då välja mellan en vanlig strömbrytare eller en med dimmerfunktion.
Vad innebär integrerad vattenavrinning?
När ett system har integrerad vattenavrinning innebär det att hängränna och stuprör är gömda i konstruktionen och du slipper ha detta synligt. Rekommendationen är en avrinning per 10 kvm.

Se mer ur vårt breda sortiment!

Hittade du inte det du sökte eller är du bara nyfiken på mer? Knapparna nedan tar dig till våra andra produkter!

Puro

Uterum

TuttoVetro

Skjutpartier

Vikparti S40

Vikpartier

Vikparti s75

Fasadpartier

AURA Dome™

Kupoler

Oskura Waterproof

Pergola

Växthus Emilia 8,2 kvm

Attefall

Glasräcke

Glasräcken

Terrassmarkis

Markiser

Brafab Vallda

Möbler

Solamagic FREE+

Tillbehör

Takelement

Tak