Företaget

AllVy Uterum AB erbjuder till synes enkla, avskalade inglasningar där inne och ute smälter samman. Med djärvt användande av hållbara material som glas, stål, aluminium och trä skapar vi unika miljöer.

AllVy Uterum
– När vanliga uterum inte räcker till

Enkelhet, estetik och avskalad design när den är som bäst

När vanliga uterum inte räcker till

AllVy Uterum finns för dig som inte vill ha en vanlig lösning till ditt uterum eller uteservering. Därför har vi tagit fram en av marknadens bredaste produktkataloger. Den innehåller bland annat inglasningar för uteserveringar, uterum i modern design med stilrena linjer samt komplementbyggnader såsom växthus och Attefallshus.

Varför välja oss?

En av de största anledningarna till att du ska välja oss som din leverantör av glaspartier, tillbyggnader eller pergola är helt enkelt för våra produkter. Alla våra produkter kan erbjuda dig maximal komfort med minsta möjliga arbetsinsats. Vi vill att alla ska kunna njuta av att montera och se en produkt växa fram. Därför levereras exempelvis alla våra partier glasade från fabrik. Du slipper därmed hantering av tunga och otympliga glasskivor och kan istället fokusera på det roliga i monteringen.

Våra produkter är till för dig som privatperson så väl som dig inom näringslivet. Den gemensamma nämnaren är kärleken till det arkitektoniska.

Utställning i Halmstad

Vi förstår att man vill titta och känna på produkterna innan man köper dem. Ett stort urval av våra produkter finns därför monterade i vår bemannade utställning i Halmstad. Du är välkommen in när vi har öppet eller genom ett bokat besök övrig tid.

Vill du komma i kontakt med AllVy eller behöver du svar på dina frågor

 

Kundtjänst / FAQ

$

Våra leverantörer

Eftersom vi vill erbjuda dig bästa möjliga upplevelse och känsla av dina produkter har vi varit väldigt noga med valet av våra leverantörer. Var och en av dem har något som gör dem unika inom sitt område. Det kan vara materialval, design eller själva produkten i sig. Det vi har gemensamt är att vi sätter dig som kund i första hand.

Gå in och läs mer om våra olika leverantörer och vad de kan erbjuda dig!

Sunroom

Företaget startade 1969 i italienska Cattolica utanför teknikstaden Rimini. Deras ambition är att ha innovativa och funktionella produkter kombinerat med italiensk design. Detta syns tydligt i deras produkter och materialval. De var dessutom först ut på marknaden att erbjuda vikpartier till uterum.

Palmako

Med sitt breda sortiment av komplementbyggnader i hög standard blev Palmako det självklara valet av leverantör för vårt Attefall-sortiment. Företaget grundades 1997 och är estniskt i bakgrunden. Sedan dess har företaget bara vuxit och är idag en av Europas ledande tillverkare inom sitt område.

Expodul

Med fabrik i Forserum och ett sortiment av uterum i limträ och aluminium kompletterar Expodul vårt sortiment inom uterum och inglasningar. Deras limträstommar bearbetas med exakta utfräsningar för att underlätta montage. 

Webbutik

Hela vårt sortiment på ett ställe!
I vår webbutik kan du ta del av vårt breda sortiment och enkelt filtrera ut de produkter du är intresserad av.

Puro

Uterum

TuttoVetro

Skjutpartier

Vikparti S40

Vikpartier

Vikparti s75

Fasadpartier

AURA Dome™

Kupoler

Takelement

Glamping

Oskura Waterproof

Pergola

Växthus Emilia 8,2 kvm

Attefall

Glasräcke

Glasräcken

Terrassmarkis

Markiser

Brafab Vallda

Möbler

Solamagic FREE+

Tillbehör