Attefallshus 25 kvm

Letar du efter ett rymligt attefallshus att sätta på tomten? Beroende på vad du behöver stugan till kan 25 kvm vara mer än nog. I den storleken har du mer än nog med utrymme för allt det nödvändiga.

AllVy Uterum
– mycket mer än 4 glasväggar och ett tak

De nya attefallsreglerna som trädde i kraft i mars 2021 gör det möjligt att ha extra byggnader på tomten upp till 30 kvm utan bygglov. Det gör att du med gott samvete kan bygga upp ett attefallshus på cirka 25 kvm och, om du inte redan har andra byggnader på tomten, ha marginal att sätta upp något mer.

Attefallshus på 25 kvm

Ett attefallshus som är bra planerat behöver inte vara överdrivet stort för att du ska känna att det finns allt som behövs. Därför kan ett attefallshus med en yta om 25 kvm räcka gott och väl som extrastuga eller vad det tänkta ändamålet kan vara. I vårt sortiment finns det flera stugor runt den här storleken i olika varianter med olika planlösningar där majoriteten av dem har ett tänkt utrymme för toalett/badrum.

Stor stuga – många möjligheter

Ett attefallshus som är 25 kvm tycker vi kan räknas som en stor komplementstuga. Här har du gott om plats att låta dina gäster bo bekvämt under tiden som de hälsar på dig och i många av våra modeller slipper de springa in till huvudbyggnaden för att använda toaletten. Om tanken är att attefallshuset endast ska användas under en begränsad tid finns det enklare varianter. Men om du vill använda ditt 25 kvm attefallshus själv kanske du vill ha lite mer design. Varför inte välja en modell som har en fin veranda där du kan sitta på en härlig sommarkväll?

Fördelen med att köpa attefallshus från Palmako

Hela vårt sortiment av attefallshus kommer från Palmako, ett företag som är kändt för sitt breda och kvalitativa sortiment. En av det absolut största fördelarna med att köpa ditt 25 kvm attefallshus från oss och därmed Palmako är att du får ett välplanerat litet hus som är redo att bara sättas upp på tomten då det är en färdig byggsats.

Se mer ur vårt breda sortiment!

Hittade du inte det du sökte eller är du bara nyfiken på mer? Knapparna nedan tar dig till våra andra produkter!

Puro

Uterum

TuttoVetro

Skjutpartier

Vikparti S40

Vikpartier

Vikparti s75

Fasadpartier

AURA Dome™

Kupoler

Takelement

Glamping

Oskura Waterproof

Pergola

Växthus Emilia 8,2 kvm

Attefall

Glasräcke

Glasräcken

Terrassmarkis

Markiser

Brafab Vallda

Möbler

Solamagic FREE+

Tillbehör