Attefallshus med loft 30 kvm

Med ett större attefallshus om 30 kvm kan du få ett fullvärdigt gästhus eller varför inte en sommarstuga vid favoritsjön? Har du dessutom ett loft får du fler möjligheter för stugans sällskapsytor!

Stora attefallshus
– ha gott om rum för hela familjen

När du har ett attefallshus kan det vara svårt att veta hur man ska få plats med allt man önskar eller behöver. En fördel är då att det finns större stugor som kan uppfylla dina förväntningar. Med ett attefallshus som är 30 kvm stort kan du enkelt inreda så du får plats med allt det nödvändiga. Välj själv om det ska fungera som en gäststuga, ett stort extra kontor hemma eller kanske hyras ut till någon som letar boende.

Attefallshus på 30 kvm med loft

Vill du ha ett attefallshus där sovutrymmet inte stör sällskapsytorna finns det ett sortiment där du kan få stora attefallshus på 30 kvm med loft. Med ett litet loft behöver inte stugans yta ta för mycket plats på tomten den står på men kan ge stort värde för den som bor där, antingen tillfälligt eller permanent. Är man flera som vistas i stugan kan den som vill enkelt dra sig undran och gå upp till attefallshusets loft. När ett attefallshus är 30 kvm är det inte ovanligt att det finns flera rum på entréplan, men med ett loft kan du skapa ett litet mysigt kryp-in eller en myshörna som inte ligger mitt i det stora rummet.

Mindre sommarstuga eller rymlig gäststuga?

När du har ett attefallshus som är 30 kvm eller större och den har ett loft kan du utan problem använda attefallshuset som en mindre sommarstuga. Det funkar ju utmärkt när det inte är allt för många som ska vara i sommarstugan samtidigt. Har du redan en sommarstuga och behöver en rymlig gäststuga till andra delar av familjen som gärna kommer och hälsar på? Då kan ett attefallshus på 30 kvm med loft vara ett utmärkt alternativ! Här får dina gäster mer än tillräckligt med plats och du kan dessutom inhysa fler sovplatser över två plan så alla får lite mer yta att vara på.

Se mer ur vårt breda sortiment!

Hittade du inte det du sökte eller är du bara nyfiken på mer? Knapparna nedan tar dig till våra andra produkter!

Puro

Uterum

TuttoVetro

Skjutpartier

Vikparti S40

Vikpartier

Vikparti s75

Fasadpartier

AURA Dome™

Kupoler

Takelement

Glamping

Oskura Waterproof

Pergola

Växthus Emilia 8,2 kvm

Attefall

Glasräcke

Glasräcken

Terrassmarkis

Markiser

Brafab Vallda

Möbler

Solamagic FREE+

Tillbehör